lördag 8 maj 2010

Slut är det nu

på vävdagarna i Forsa. Fantastiska tre dagar. vi som har varit där och pratat för Stickaföreningen tycker alla att det varit upplyftande eftersom det kommit många och pratat, frågat och även köpt av Stickas böcker.
Nedan en bild från montern med nålbindning. Det är en studiecirkel som förfärdigat alstren.

Det som blev väldigt intressant för "publiken" var gaffelvirkning. Gissa om det "gafflades". På torsdagen hade Gun O med sej och visade hur gaffelvirkning gick till och det blev så populärt så jag, Monica, tog med mej min gaffel på fredagen och fortsatte visa. Idag, lördag hade både jag och Margareta S varsin gaffel och det var kö ibland av intresserade som ville se och lära och höra, Mången kommentar, när de såg gaffeln, var: Men, en sån där har jag hemma, vad använder man den till? då började vi visa och sen var det alldeles tjockt med människor som ville se hur det gick till att gaffelvirka.
Även krokning var populärt men det hanns inte med så mycket.

Här ovan en bild på lite av det gaffelvirkade och även sidor ur en bok som Ulla B stack iväg hem och hämtade när hon upptäckte hur populärt det var med "gaffling".
Vi som varit där under de här tre dagarna har haft det väldigt trevligt. Torsdagens och fredagens kvinnor är redan nämnda och lördagens kvinnor har varit; Margareta S,
Mia B, Britt-Marie H, Kerstin W, Kerstin S och Ulla B.
Ett stort TACK till er för att ni ställt upp och jobbat med mej. Extra tack till Margareta S som var med på onsdag kväll och ställde i ordning och sedan varit med både fredag och lördag, heltid.
Nu inväntar vi världsstickdagen.

2 kommentarer:

  1. Toppen. VAD KUUUL. Snart kommer lite om Älggårdsberget också. Bodil hälsar

    SvaraRadera
  2. Det tyckte jag också!
    Ulla B

    SvaraRadera